top of page

Wie is

Hossein Khajehzadeh?

Ik ben een ervaren life coach die je kan helpen in het aannemen van een gezonder en productiever perspectief. Of het nu gaat om je loopbaan, je relatie of iets anders dat voor jou van belang is. 

Ik help je om gewoontes en vaardigheden te ontwikkelen waarmee je op een efficiënte manier kunt omgaan met de uitdagingen en de emotionele momenten die je in je leven kunt tegenkomen. 

Ik ben geboren in Perzië en ben sinds 1993 in Nederland. In mijn vaderland heb ik gewerkt in de commerciële sector en dat heeft mijn communicatieve vaardigheden verrijkt. 

Tijdens mijn 26 maanden dienstplicht in 1988 heb ik tijdens de oorlog fulltime spanningen en gevaarlijke omstandigheden ervaren en heb ik geleerd hoe ik  met dit soort situaties moet omgaan. 

 

Ik heb alles achtergelaten en ben in Nederland opnieuw begonnen. Ik heb geleerd hoe ik bij vallen moet opstaan en verder gaan. 

 

Ik ben een ambidextrie (rechtshandig en linkshandig) zoals Da Vinci.  Vandaar dat ik mijn methode de Da Vinci methode noem. Dankzij het gebruik maken van de linker- en rechterhersenshelft, pas ik me automatisch in elke situatie aan.  

bottom of page